Haar

djarlingcopenhagenDJARLING HAIR – COPENHAGEN
Djarling Hair is 100% natuurlijk en gegarandeerd van topkwaliteit. Het heeft bij Djarling de hoogste prioriteit om het beste haar te bemachtigen dat er in de wereld te koop is.

Voor het Djarling Hair – heel dunne, handgemaakte ‘matjes’ – wordt uitsluitend gebruik gemaakt van jong, sterk haar met optimale voeding. Dit haar is gereinigd en gekleurd met milde fruitzuren om alle voedingsstoffen te behouden. Bij dit proces worden dus géén chemicaliën gebruikt.

Djarling Hair is zorgvuldig samengesteld; de haren zijn allemaal even lang en liggen in dezelfde richting. Djarling Hair is beschikbaar in 21 prachtige kleuren die heel goed gecombineerd kunnen worden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met het Scandinavische en dus ook het Hollandse haar, versmelt Djarling Hair echt met het eigen haar.

Djarling Hair koop je per baan van ongeveer 28cm breed, iets verder dan van oor tot oor. Een groot voordeel daarvan is dat je de kleur per baan kan kiezen en kan mixen waardoor we het weavehaar perfect laten aansluiten op jouw haarkleur. Het aantal banen haar varieert gemiddeld tussen de 3 en 12.

Het haar is er in 21 kleuren, dus zo goed als elke kleur is te realiseren. Ook kun je denken aan balayage of high- en lowlights.

Het haar komt met een natuurlijke slag. De lengtes zijn 50 of 60 centimeter. Uiteraard passen we de lengte aan naar jou wens.


Machinegeweven haar
Dit haar is machinegeweven en heeft een iets dikkere aanzet. Voor mensen met dik haar van geschikt omdat de banen van zichzelf ook iets dikker/voller zijn. Voor mensen met dik of veel haar is dit nodig voor een verlenging om een mooie volle onderkant te krijgen. Qua prijs is dit een goedkopere optie, mocht je haar er geschikt voor zijn is dit een ook een prima optie.

Machinegeweven haar koop je per pak. Uit een pak haal je ongeveer 6 banen. Je bent hierbij per pak gebonden aan één kleur. Wel zijn er ook pakken in een mixkleur (2 kleuren al op de baan gemengd) verkrijgbaar. Afhankelijk van de hoeveelheid haar die je nodig hebt kan je bijvoorbeeld 2 pakken in een verschillende kleur of mixkleur kiezen. Of je kunt kiezen voor machinegeweven haar is dus ook een stukje afhankelijk van je eigen haarkleur.

Dit haar is steil of met een grove slag te verkrijgen. De lengtes zijn verkrijgbaar in 40, 50 of 60 cm.

Kortom
De keuze van hand- of machinegweven haar is echt afhankelijk van je eigen haar, je  wensen en daarnaast ook je budget.

Gebruiksduur
Het haar is van hoge kwaliteit en gaat bij goed gebruik geruime tijd mee. Uiteraard is dit afhankelijk van hoe je met je haar omgaat, je kan in principe alles doen wat je ook met je eigen haar ook doet. Let op met zwembaden (chloor), met stylingtools gebruik altijd een heatprotector, kleuren van het haar doe dat altijd even in overleg.

Let er wel op; je eigen krijgt voeding van binnenuit, dus weavehaar heeft altijd een extraatje nodig.

Door slapen op je haar, je haar borstelen, wassen etc ‘slijt’ het haar net zoals je eigen haar dat doet. Dit is meestal het eerst zichtbaar bij de punten, je eigen haar laat je dan bijpunten en groeit ondertussen door. Helaas groeit het weavehaar niet, dus zal ook zal na een tijd vervangen moeten worden.

Gemiddeld (uit ervaring van mijzelf en mijn klanten) gaat het haar zo’n 7 tot 14 maanden mee. Daarbij moet je rekening houden met dat hoe lichter de kleur, deze meer bewerkt is en minder lang mee gaat dan een donkere kleur. Het haar is in de basis donker en hoe lichter, hoe meer behandeld om het op te lichten.

Ik post regelmatig op YouTube en andere social media tips voor hoe met je weavehaar om te gaan om het zo lang mogelijk mee te laten gaan.

Ook kun je bij mij terecht voor verzorgingsproducten en stylingtools die ik denk dat het beste zijn voor je weavehaar.